Header weven.png
ennl

In het kort

terug
Geïnteresseerd in duurzame werkkleding? Hier volgt in het kort de routing.

Vrije keuze

  1. U bent tevreden met uw huidige leverancier? Dan hoeft u niet over te stappen op een nieuwe leverancier. Wij werken graag in overleg (en onder duurzame voorwaarden) met uw leverancier samen. Geen verplichte overstap, nieuwe pasvormen of andere processen maar doorgaan zoals u dat gewend bent. Gemakkelijker kan niet. Wij leveren de stof in alle gewenste kleuren.
  2. U bent niet tevreden en wilt een nieuwe leverancier? Dan hebben wij de keus uit meerdere aanbieders van Inspire workwear producenten die onder Fair Wear condities de kleding produceren. Wij helpen u graag bij deze keuze.

Circulair

Na gebruik van de kleding spreken wij af dat u de kleding retourneert naar DutchSpirit om te recyclen. Wij betalen u € 0,25 per kilo Inspire kleding. U betaalt geen stortkosten, er is geen sprake van afval. Van de producent van de kleding nemen wij het snijafval eveneens terug tegen € 0,25 per kilo.

De te vervangen, gebruikte bedrijfskleding (meestal gebaseerd op polyester/katoen) nemen wij van u aan, zo bespaart u ook daar op onnodige kosten. Wij dragen er zorg voor dat de kleding wordt hergebruikt of gerecycled.

Neemt u vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen u graag!