Header DutchSpirit.png
ennl

DutchSpirit

terug
DutchSpirit stelt zich ten doel de textielindustrie te verduurzamen en oplossingen te vinden voor de enorme afvalstromen.Wij streven naar een betere wereld en eerlijk zakendoen. Een nieuwe economie waar transparantie, eerlijkheid en betrokkenheid de hoofdrol stelen.

Inspire Workwear
Sinds 2010 heeft DutchSpirit verschillende concepten ontwikkeld. Zo ontwikkelde DutchSpirit al in 2010 de eerste duurzame werkkledingstof Returnity samen met de Oostenrijkse firma Backhausen. Deze meubel- en gordijnstoffen producent heeft op speciaal verzoek van DutchSpirit de eerste kledingstoffen ontwikkeld. De samenwerking met Schoeller en de ontwikkeling van Inspire is een belangrijke vervolgstap.

DutchSpirit Fashion
DutchSpirit brengt al vanaf het eerste uur duurzame maatpakken op de markt. Maatpakken waarin je gezien mag worden, topkwaliteit, klimaatneutraal, te koop met statiegeld of te leasen voor een heel betaalbaar maandbedrag.

DutchSpirit Recycling
Tenslotte draagt DutchSpirit actief bij aan het oplossen van de afvalberg binnen de textielwereld. Dat doen wij door nieuwe stoffen op de markt te brengen die recyclebaar zijn en dus geen afval zijn en door oplossingen te zoeken voor de bestaande afvalstromen.

Graag verwijzen wij u naar de website van DutchSpirit.