header overheid.png
ennl

Duurzame werkkleding voor overheid en gemeenten

terug
Inspire duurzame werkkleding voor overheid en gemeenten voldoet volledig aan de doelstellingen voor duurzaam inkopen die de overheid zichzelf gesteld heeft. De gemeente is bij uitstek de plaats om te laten zien dat het anders, beter kan, en dat uit te dragen. Geen inkoop zo breed als bij gemeenten, van functies binnen kantoren tot buitendienst functies, van toga’s tot bodes en beveiliging. En bijna alles is in Inspire uit te voeren.

De EcoToga, ook een product van DutchSpirit, is al een kant en klaar product, geproduceerd door De Togamaker uit Amterdam. Daarnaast zijn er tal van kledingstukken die nu nog uit de vervuilende en grondstofverspillende combinatie van polyester/katoen bestaat. Eenmalig gebruik en daarna afval of een poetslap. Inspire is volledig recyclebaar maar dat is niet het enige. Door de verschillende coatings is deze unieke stof volledig aan iedere wens aan te passen.

Inspire in de dikkere vorm voor zeer geschikt voor gemeentewerven, buitendienst medewerkers, alle functies waar eisen worden gesteld aan de sterkte van de stoffen. Workerbroeken, overalls, gilets, sloven, jassen in iedere gewenste kleur, zelfs in signaalkleuren.

De dunnere Inspire is zeer geschikt voor binnen maar ook voor buiten in de zomer. Een lichtgewicht stof, kleurecht, sterk en een lange levensduur.

Voor iedere functionaliteit is er wel een coating verkrijgbaar. Zoals het 3XDRY wat transpiratie actief afvoert en de stof aan de buitenkant waterdicht maakt. Ideaal voor alle weersomstandigheden. Maar wat te denken van een koelere stof die het zonlicht niet omzet in warmte en het UV licht weerkaatst? Of juist een stof die in de winter het zonlicht actief absorbeert? Alles is mogelijk, kijkt u hier voor alle coatings die er zijn.